Longitudinal Metatranscriptomic Analysis of a Meat Spoilage Microbiome Detects Abundant Continued Fermentation and Environmental Stress Responses during Shelf Life and Beyond

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkelie01575-20
LehtiApplied and Environmental Microbiology
Vuosikerta86
Numero24
Sivumäärä15
ISSN0099-2240
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - jouluk. 2020
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu
TapahtumaInternational E. Coli and the Mucosal Immune System Symposium - Ghent, Belgia
Kesto: 2 kesäk. 20195 kesäk. 2019
Konferenssinumero: 3

Tieteenalat

  • 414 Maatalouden bioteknologia
  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä