Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981

Markku Henriksson (Toimittaja), Kristiina Graae (Toimittaja), Tauno O. Huotari (Toimittaja), Juha Parikka (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
    KustantajaHelsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos
    TilaJulkaistu - 1983
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiTiedonantoja
    VuosikertaII

Henriksson, M., Graae, K., Huotari, T. O., & Parikka, J. (Toimittajat) (1983). Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981. (Tiedonantoja; Vuosikerta II). Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos.
    Henriksson, Markku (Toimittaja) ; Graae, Kristiina (Toimittaja) ; Huotari, Tauno O. (Toimittaja) ; Parikka, Juha (Toimittaja). / Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981. Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos, 1983. (Tiedonantoja).
    @book{11b2d81084074cee9c80eac93b52ffad,
    title = "Luettelo yleist{\"a} historiaa koskevista opinn{\"a}ytteist{\"a} Suomessa 1968-1981",
    editor = "Markku Henriksson and Kristiina Graae and Huotari, {Tauno O.} and Juha Parikka",
    year = "1983",
    language = "suomi",
    series = "Tiedonantoja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos",
    address = "Suomi",

Henriksson, M, Graae, K, Huotari, TO & Parikka, J (toim) 1983, Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981. Tiedonantoja, Vuosikerta II, Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos.

Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981. / Henriksson, Markku (Toimittaja); Graae, Kristiina (Toimittaja); Huotari, Tauno O. (Toimittaja); Parikka, Juha (Toimittaja).

Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos, 1983. (Tiedonantoja; Vuosikerta II).

TY - BOOK

T1 - Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981

A2 - Henriksson, Markku

A2 - Graae, Kristiina

A2 - Huotari, Tauno O.

A2 - Parikka, Juha

PY - 1983

Y1 - 1983

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Tiedonantoja

BT - Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981

PB - Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos

Henriksson M, (ed.), Graae K, (ed.), Huotari TO, (ed.), Parikka J, (ed.). Luettelo yleistä historiaa koskevista opinnäytteistä Suomessa 1968-1981. Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos, 1983. (Tiedonantoja).