Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Kuvaus

Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja on tarkoitettu käytettäväksi luomuviljelyssä tarpeellisten suunnitelmien laadinnan apuna. Se on tarkoitettu käytettäväksi myös luomuviljelyn suunnittelukurssien työkirjana.
Työkirja kattaa tilan lähtötilanteen kartoituksen, tilan tavoitteiden asettamisen, karjan määrän ja rehuntarpeen suunnittelun, viljelykierron suunnittelun, maan kasvukunnon hoitosuunnitelman, lannoitussuunnitelman ja kasvinsuojelusuunnitelman.
Työkirja sisältää kutakin aihepiiriä koskevia kysymyksiä ja lomakkeita luomuviljelyn osasuunnitelmien laatimista varten.
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaMikkeli
KustantajaHelsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli
Sivumäärä105
ISBN (painettu)9521010967
TilaJulkaistu - 2005
OKM-julkaisutyyppiD5 Kustannettu ammatillinen kirja, oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • luomu
  • luonnonmukainen viljely
  • suunnittelu

Lainaa tätä

Rajala, J. A. (2005). Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja. Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli.
Rajala, Jukka Aaro. / Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja. Mikkeli : Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli, 2005. 105 Sivumäärä
@book{9740a9ccf66f498fac79dfb47f67edf9,
title = "Luomuviljelyn suunnittelu Ty{\"o}kirja",
abstract = "Luomuviljelyn suunnittelu Ty{\"o}kirja on tarkoitettu k{\"a}ytett{\"a}v{\"a}ksi luomuviljelyss{\"a} tarpeellisten suunnitelmien laadinnan apuna. Se on tarkoitettu k{\"a}ytett{\"a}v{\"a}ksi my{\"o}s luomuviljelyn suunnittelukurssien ty{\"o}kirjana.Ty{\"o}kirja kattaa tilan l{\"a}ht{\"o}tilanteen kartoituksen, tilan tavoitteiden asettamisen, karjan m{\"a}{\"a}r{\"a}n ja rehuntarpeen suunnittelun, viljelykierron suunnittelun, maan kasvukunnon hoitosuunnitelman, lannoitussuunnitelman ja kasvinsuojelusuunnitelman.Ty{\"o}kirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} kutakin aihepiiri{\"a} koskevia kysymyksi{\"a} ja lomakkeita luomuviljelyn osasuunnitelmien laatimista varten.",
keywords = "4111 Maataloustiede, luomu, luonnonmukainen viljely, suunnittelu",
author = "Rajala, {Jukka Aaro}",
year = "2005",
language = "suomi",
isbn = "9521010967",
publisher = "Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli",
address = "Suomi",

}

Rajala, JA 2005, Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja. Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli, Mikkeli.

Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja. / Rajala, Jukka Aaro.

Mikkeli : Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli, 2005. 105 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja

AU - Rajala, Jukka Aaro

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja on tarkoitettu käytettäväksi luomuviljelyssä tarpeellisten suunnitelmien laadinnan apuna. Se on tarkoitettu käytettäväksi myös luomuviljelyn suunnittelukurssien työkirjana.Työkirja kattaa tilan lähtötilanteen kartoituksen, tilan tavoitteiden asettamisen, karjan määrän ja rehuntarpeen suunnittelun, viljelykierron suunnittelun, maan kasvukunnon hoitosuunnitelman, lannoitussuunnitelman ja kasvinsuojelusuunnitelman.Työkirja sisältää kutakin aihepiiriä koskevia kysymyksiä ja lomakkeita luomuviljelyn osasuunnitelmien laatimista varten.

AB - Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja on tarkoitettu käytettäväksi luomuviljelyssä tarpeellisten suunnitelmien laadinnan apuna. Se on tarkoitettu käytettäväksi myös luomuviljelyn suunnittelukurssien työkirjana.Työkirja kattaa tilan lähtötilanteen kartoituksen, tilan tavoitteiden asettamisen, karjan määrän ja rehuntarpeen suunnittelun, viljelykierron suunnittelun, maan kasvukunnon hoitosuunnitelman, lannoitussuunnitelman ja kasvinsuojelusuunnitelman.Työkirja sisältää kutakin aihepiiriä koskevia kysymyksiä ja lomakkeita luomuviljelyn osasuunnitelmien laatimista varten.

KW - 4111 Maataloustiede

KW - luomu

KW - luonnonmukainen viljely

KW - suunnittelu

M3 - Kirja

SN - 9521010967

BT - Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja

PB - Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli

CY - Mikkeli

ER -

Rajala JA. Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja. Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli, 2005. 105 s.