Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKohti luonnollista hyvinvointia : Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen
    ToimittajatMartta Ylilauri, Anja Yli-Viikari
    JulkaisupaikkaVaasa
    KustantajaVaasan yliopisto
    Julkaisupäivä2 toukokuuta 2019
    Sivut20-28
    ISBN (painettu)978-952-476-860-3
    ISBN (elektroninen)978-952-476-861-0
    TilaJulkaistu - 2 toukokuuta 2019
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiLevón instituutin julkaisuja
    KustantajaVaasan yliopisto
    Numero143
    ISSN (painettu)1457-8913
    ISSN (elektroninen)2341-6238

Julkaisun tiivistelmissä virheelliset ISSN-tunnisteet.

• 112 Tilastotiede
    • kestävä kehitys
    • hyvinvointi
    • mittaaminen
    • indikaattorit

Hoffren, J. (2019). Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa. teoksessa M. Ylilauri, & A. Yli-Viikari (Toimittajat), Kohti luonnollista hyvinvointia: Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen (Sivut 20-28). (Levón instituutin julkaisuja; Nro 143). Vaasa: Vaasan yliopisto.
    Hoffren, Jukka. / Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa. Kohti luonnollista hyvinvointia: Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen. Toimittaja / Martta Ylilauri ; Anja Yli-Viikari. Vaasa : Vaasan yliopisto, 2019. Sivut 20-28 (Levón instituutin julkaisuja; 143).
    @inbook{158f9304c51b4d06b4c799e334a18fad,
    title = "Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa",
    keywords = "112 Tilastotiede, kest{\"a}v{\"a} kehitys, hyvinvointi, mittaaminen, indikaattorit",
    author = "Jukka Hoffren",
    note = "Julkaisun tiivistelmiss{\"a} virheelliset ISSN-tunnisteet.",
    year = "2019",
    month = "5",
    day = "2",
    language = "suomi",
    isbn = "978-952-476-860-3",
    series = "Lev{\'o}n instituutin julkaisuja",
    publisher = "Vaasan yliopisto",
    number = "143",
    pages = "20--28",
    editor = "Ylilauri, {Martta } and Anja Yli-Viikari",
    booktitle = "Kohti luonnollista hyvinvointia",
    address = "Suomi",

Hoffren, J 2019, Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa. julkaisussa M Ylilauri & A Yli-Viikari (toim), Kohti luonnollista hyvinvointia: Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen. Levón instituutin julkaisuja, Nro 143, Vaasan yliopisto, Vaasa, Sivut 20-28.

Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa. / Hoffren, Jukka.

Kohti luonnollista hyvinvointia: Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen. toim. / Martta Ylilauri; Anja Yli-Viikari. Vaasa : Vaasan yliopisto, 2019. s. 20-28 (Levón instituutin julkaisuja; Nro 143).

TY - CHAP

T1 - Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa

AU - Hoffren, Jukka

N1 - Julkaisun tiivistelmissä virheelliset ISSN-tunnisteet.

PY - 2019/5/2

Y1 - 2019/5/2

KW - 112 Tilastotiede

KW - kestävä kehitys

KW - hyvinvointi

KW - mittaaminen

KW - indikaattorit

UR - https://www.univaasa.fi/fi/events/nakokulmia_luontoperustaiseen_toimintaan/

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-476-860-3

T3 - Levón instituutin julkaisuja

SP - 20

EP - 28

BT - Kohti luonnollista hyvinvointia

A2 - Ylilauri, Martta

A2 - Yli-Viikari, Anja

PB - Vaasan yliopisto

CY - Vaasa

Hoffren J. Luonnon vaikutus hyvinvointiimme ja huomiointi hyvinvoinnin aggregaattimittareissa. julkaisussa Ylilauri M, Yli-Viikari A, toimittajat, Kohti luonnollista hyvinvointia: Näkökulmia luontoperustaisen toiminnan kehittämiseen. Vaasa: Vaasan yliopisto. 2019. s. 20-28. (Levón instituutin julkaisuja; 143).