Maakunnallista luomu- ja lähiruokaa yhteistyössä ammattikeittiöille

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

    Alkuperäiskielisuomi
    Sivumäärä50
    ISBN (elektroninen)978-952-10-8517-8
    TilaJulkaistu - 9 joulukuuta 2014
    OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

    Julkaisusarja

    NimiHelsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja
    KustantajaHelsingin yliopisto Ruralia-instituutti
    Numero140
    ISSN (elektroninen)1796-0630

    Tieteenalat

    • 4111 Maataloustiede
    • 416 Elintarviketieteet

    Lainaa tätä

    @book{7f3093a49091403cbdeb6b519688884e,
    title = "Maakunnallista luomu- ja l{\"a}hiruokaa yhteisty{\"o}ss{\"a} ammattikeitti{\"o}ille",
    keywords = "4111 Maataloustiede, 416 Elintarviketieteet",
    author = "Hanna-Maija V{\"a}is{\"a}nen and Susanna M{\"a}{\"a}tt{\"a} and Brita Suokas and T{\"o}rm{\"a}, {Hannu Kalevi}",
    year = "2014",
    month = "12",
    day = "9",
    language = "suomi",
    series = "Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja",
    publisher = "Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti",
    number = "140",

    }

    Maakunnallista luomu- ja lähiruokaa yhteistyössä ammattikeittiöille. / Väisänen, Hanna-Maija; Määttä, Susanna; Suokas, Brita; Törmä, Hannu Kalevi.

    2014. 50 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja; Nro 140).

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

    TY - BOOK

    T1 - Maakunnallista luomu- ja lähiruokaa yhteistyössä ammattikeittiöille

    AU - Väisänen, Hanna-Maija

    AU - Määttä, Susanna

    AU - Suokas, Brita

    AU - Törmä, Hannu Kalevi

    PY - 2014/12/9

    Y1 - 2014/12/9

    KW - 4111 Maataloustiede

    KW - 416 Elintarviketieteet

    M3 - Tutkimusraportti

    T3 - Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja

    BT - Maakunnallista luomu- ja lähiruokaa yhteistyössä ammattikeittiöille

    ER -