Marko Lindroos (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiSelvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos
Numeronro 41

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Lindroos, M. (Toimittaja) (2006). Maatalous ja ympäristö: monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 41). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Lindroos, Marko (Toimittaja). / Maatalous ja ympäristö : monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 41).
@book{0b22fd221d6847d8bc038c25e2eeb4f0,
title = "Maatalous ja ymp{\"a}rist{\"o}: monivaikutteisuus, kasvihuonekaasup{\"a}{\"a}st{\"o}t ja vesipuitedirektiivi",
keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
editor = "Marko Lindroos",
year = "2006",
language = "suomi",
series = "Selvityksi{\"a} / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 41",
address = "Suomi",

Lindroos, M (Toimittaja) 2006, Maatalous ja ympäristö: monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, Nro nro 41, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Maatalous ja ympäristö : monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. / Lindroos, Marko (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 41).

TY - BOOK

T1 - Maatalous ja ympäristö

T2 - monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi

A2 - Lindroos, Marko

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos

BT - Maatalous ja ympäristö

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Lindroos M, (ed.). Maatalous ja ympäristö: monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 41).