Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye

Sanna Luoto, Zhongqing Jiang, Outi Brinck, Tuula Sontag-Strohm, Paivi Kanerva, Maaike Bruins, Luppo Edens, Hannu Salovaara, Jussi Loponen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Cereal Science
Vuosikerta56
Numero2
Sivut504-509
Sivumäärä6
ISSN0733-5210
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä