S Willför, C Xu, Maija Tenkanen, K Sundberg, B Holmbom

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoItalics 4 : Science & technology of biomass: Advances and challenges : materials, chemicals & processes from agricultural and forest biomass, May 8-10, 2007, Villa Mondragone, Tor Vergata University, Monte Porzio Catone, Rome, Italy : proceedings book
JulkaisupaikkaRome
KustantajaTor Vergata University
Julkaisupäivä2007
Sivut121-124
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
Tapahtuma Italics 4 - Roma, Italia
Kesto: 8 toukokuuta 200710 toukokuuta 2007
Konferenssinumero: 4

• 116 Kemia
  • 220 Teollinen bioteknologia

Siteeraa tätä

Willför, S., Xu, C., Tenkanen, M., Sundberg, K., & Holmbom, B. (2007). Mannans in pulping waste waters: a remarkable source of hydrocolloids and new advanced materials. teoksessa Italics 4 : Science & technology of biomass: Advances and challenges : materials, chemicals & processes from agricultural and forest biomass, May 8-10, 2007, Villa Mondragone, Tor Vergata University, Monte Porzio Catone, Rome, Italy : proceedings book (Sivut 121-124). Rome: Tor Vergata University.