Masking off-flavors of faba bean protein concentrate and extrudate: The role of in situ and in vitro produced dextran

Yaqin Wang, Fabio Tuccillo, Katariina Niklander, Greta Livi, Aino Siitonen, Pinja Pöri, Minnamari Edelmann, Hagrtoué Sawadogo-Lingani , Ndegwa Maina, Kirsi Jouppila, Anna-Maija Lampi, Mari Sandell, Vieno Piironen, Kaisu Honkapää, Nesli Sözer, Rossana Coda, Antti Knaapila, Kati Katina

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli109692
LehtiFood Hydrocolloids
Vuosikerta150
Sivumäärä15
ISSN0268-005X
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - toukok. 2024
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 116 Kemia
  • 220 Teollinen bioteknologia

Siteeraa tätä