Museoviraston mediajulkisuus

JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaViestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos
TilaJulkaistu - 2005
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

• 518 Media- ja viestintätieteet
  • Museovirasto
  • julkisuuskuva
  • joukkoviestimet
  • laadullinen erittely
  • määrällinen erittely

Slätis, T. (2005). Museoviraston mediajulkisuus. Helsinki: Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos.
Slätis, Thomas. / Museoviraston mediajulkisuus. Helsinki : Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos, 2005. 52 Sivumäärä
@book{7569db90a76442098e12e9bcb98b520b,
title = "Museoviraston mediajulkisuus",
abstract = "Research report commissioned by the Finnish National Board of Antiquities for its internal purposes.",
keywords = "518 Media- ja viestint{\"a}tieteet, National Board of Antiquities, media image, mass media, qualitative analysis, quantitative analysis, Museovirasto, julkisuuskuva, joukkoviestimet, laadullinen erittely, m{\"a}{\"a}r{\"a}llinen erittely",
author = "Thomas Sl{\"a}tis",
year = "2005",
language = "suomi",
publisher = "Viestinn{\"a}n tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinn{\"a}n laitos",
address = "Suomi",

Slätis, T 2005, Museoviraston mediajulkisuus. Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos, Helsinki.

Museoviraston mediajulkisuus. / Slätis, Thomas.

Helsinki : Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos, 2005. 52 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

TY - BOOK

T1 - Museoviraston mediajulkisuus

AU - Slätis, Thomas

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Research report commissioned by the Finnish National Board of Antiquities for its internal purposes.

AB - Research report commissioned by the Finnish National Board of Antiquities for its internal purposes.

KW - 518 Media- ja viestintätieteet

KW - National Board of Antiquities

KW - media image

KW - mass media

KW - qualitative analysis

KW - quantitative analysis

KW - Museovirasto

KW - julkisuuskuva

KW - joukkoviestimet

KW - laadullinen erittely

KW - määrällinen erittely

M3 - Tutkimusraportti

BT - Museoviraston mediajulkisuus

PB - Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos

CY - Helsinki

Slätis T. Museoviraston mediajulkisuus. Helsinki: Viestinnän tutkimuskeskus CRC, Helsingin yliopisto, viestinnän laitos, 2005. 52 s.