Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi

Tutkimustuotos: PatenttiTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
Julkaisuvuosi15 joulukuuta 2012
TilaJulkaistu - 15 joulukuuta 2012
OKM-julkaisutyyppiH1 Myönnetyt patentit

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Cereal technology

Lainaa tätä

Salovaara, H. (2012). Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi. (Patenttinumero FI122341B1). PRH.
Salovaara, Hannu (Kirjoittaja). / Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi. PRH. Patenttinumero: FI122341B1. joulukuuta 15, 2011.
@misc{97854ac2e9ff4c07a2c6907936439557,
title = "Menetelm{\"a} elintarvikesuspension valmistamiseksi",
keywords = "416 Elintarviketieteet, Cereal technology",
author = "Hannu Salovaara",
year = "2012",
month = "12",
day = "15",
language = "suomi",
publisher = "PRH",
address = "Suomi",
type = "Patent",
note = "FI122341B1",

}

Salovaara, H joulukuuta. 15 2011, Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi, Patenttinumero FI122341B1.

Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi. / Salovaara, Hannu.

PRH. Patenttinumero: FI122341B1. joulukuuta 15, 2011.

Tutkimustuotos: PatenttiTieteellinen

TY - PAT

T1 - Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi

AU - Salovaara, Hannu

PY - 2012/12/15

Y1 - 2012/12/15

KW - 416 Elintarviketieteet

KW - Cereal technology

M3 - Patentti

M1 - FI122341B1

Y2 - 2011/12/15

PB - PRH

ER -