Methane emissions from boreal wetlands: a modelling study with the JSBACH model

Marin Tomasic, Teemu Hölttä, R. Getzieh, V. Brovkin, Timo Vesala, Sampo Smolander, T. Kleinen, Ch. Reick, Maarit Raivonen, J. Susiluoto, A. Valdebenito

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
Julkaisupäivä2011
Sivut376
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Tomasic, M., Hölttä, T., Getzieh, R., Brovkin, V., Vesala, T., Smolander, S., ... Valdebenito, A. (2011). Methane emissions from boreal wetlands: a modelling study with the JSBACH model. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' (Sivut 376). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Tomasic, Marin ; Hölttä, Teemu ; Getzieh, R. ; Brovkin, V. ; Vesala, Timo ; Smolander, Sampo ; Kleinen, T. ; Reick, Ch. ; Raivonen, Maarit ; Susiluoto, J. ; Valdebenito, A. / Methane emissions from boreal wetlands : a modelling study with the JSBACH model. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. Sivut 376 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{22c8ad19c5b244629dae35b2bfbdfffc,
title = "Methane emissions from boreal wetlands: a modelling study with the JSBACH model",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Marin Tomasic and Teemu H{\"o}ltt{\"a} and R. Getzieh and V. Brovkin and Timo Vesala and Sampo Smolander and T. Kleinen and Ch. Reick and Maarit Raivonen and J. Susiluoto and A. Valdebenito",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "376",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Tomasic, M, Hölttä, T, Getzieh, R, Brovkin, V, Vesala, T, Smolander, S, Kleinen, T, Reick, C, Raivonen, M, Susiluoto, J & Valdebenito, A 2011, Methane emissions from boreal wetlands: a modelling study with the JSBACH model. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 376.

Methane emissions from boreal wetlands : a modelling study with the JSBACH model. / Tomasic, Marin; Hölttä, Teemu; Getzieh, R.; Brovkin, V.; Vesala, Timo; Smolander, Sampo; Kleinen, T.; Reick, Ch.; Raivonen, Maarit; Susiluoto, J.; Valdebenito, A.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 376 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Methane emissions from boreal wetlands

T2 - a modelling study with the JSBACH model

AU - Tomasic, Marin

AU - Hölttä, Teemu

AU - Getzieh, R.

AU - Brovkin, V.

AU - Vesala, Timo

AU - Smolander, Sampo

AU - Kleinen, T.

AU - Reick, Ch.

AU - Raivonen, Maarit

AU - Susiluoto, J.

AU - Valdebenito, A.

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 376

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

Tomasic M, Hölttä T, Getzieh R, Brovkin V, Vesala T, Smolander S et al. Methane emissions from boreal wetlands: a modelling study with the JSBACH model. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 376. (Report series in aerosol science).