Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

Hanna Mattila, Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Heikki Lehtonen, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoVähemmän lihaa : Kohti kestävää ruokakulttuuria
ToimittajatHanna Mattila
Sivumäärä10
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaGaudeamus Helsinki University Press
Julkaisupäivä2016
Sivut191-200
Artikkeli no9
ISBN (painettu)978-952-495-388-7
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 5141 Sosiologia
  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä