Miten Suomi söi 2008–2016? Erityisruokavaliot ja niiden taustatekijät

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
LehtiYhteiskuntapolitiikka
Vuosikerta84
Numero2
Sivut135-151
Sivumäärä17
ISSN1455-6901
TilaJulkaistu - 12 huhtikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 5141 Sosiologia

Lainaa tätä

@article{fb883e6a4fe4481f9e6855f44686aadf,
title = "Miten Suomi s{\"o}i 2008–2016?: Erityisruokavaliot ja niiden taustatekij{\"a}t",
keywords = "5141 Sosiologia",
author = "Jallinoja, {Piia Tuuli} and Jauho, {Mikko Markus Kaspar} and P{\"o}yry, {Essi Ilona}",
year = "2019",
month = "4",
day = "12",
language = "suomi",
volume = "84",
pages = "135--151",
journal = "Yhteiskuntapolitiikka",
issn = "1455-6901",
publisher = "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Nuorisotutkimusverkosto",
number = "2",

}

Miten Suomi söi 2008–2016? Erityisruokavaliot ja niiden taustatekijät. / Jallinoja, Piia Tuuli; Jauho, Mikko Markus Kaspar; Pöyry, Essi Ilona.

julkaisussa: Yhteiskuntapolitiikka, Vuosikerta 84, Nro 2, 12.04.2019, s. 135-151.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Miten Suomi söi 2008–2016?

T2 - Erityisruokavaliot ja niiden taustatekijät

AU - Jallinoja, Piia Tuuli

AU - Jauho, Mikko Markus Kaspar

AU - Pöyry, Essi Ilona

PY - 2019/4/12

Y1 - 2019/4/12

KW - 5141 Sosiologia

M3 - Artikkeli

VL - 84

SP - 135

EP - 151

JO - Yhteiskuntapolitiikka

JF - Yhteiskuntapolitiikka

SN - 1455-6901

IS - 2

ER -