Hanna K Lappalainen, Sanna Sevanto, Miikka Dal Maso, Risto Taipale, Maija Karoliina Kajos, Pasi Kolari, Jaana Bäck

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut210-212
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Lappalainen, H. K., Sevanto, S., Dal Maso, M., Taipale, R., Kajos, M. K., Kolari, P., & Bäck, J. (2011). Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 210-212). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Lappalainen, Hanna K ; Sevanto, Sanna ; Dal Maso, Miikka ; Taipale, Risto ; Kajos, Maija Karoliina ; Kolari, Pasi ; Bäck, Jaana. / Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 210-212 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{b7eafad849364c719e76bbf0bed20f49,
title = "Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Lappalainen, {Hanna K} and Sanna Sevanto and {Dal Maso}, Miikka and Risto Taipale and Kajos, {Maija Karoliina} and Pasi Kolari and Jaana B{\"a}ck",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "210--212",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Lappalainen, HK, Sevanto, S, Dal Maso, M, Taipale, R, Kajos, MK, Kolari, P & Bäck, J 2011, Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 210-212.

Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach. / Lappalainen, Hanna K; Sevanto, Sanna; Dal Maso, Miikka; Taipale, Risto; Kajos, Maija Karoliina; Kolari, Pasi; Bäck, Jaana.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 210-212 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach

AU - Lappalainen, Hanna K

AU - Sevanto, Sanna

AU - Dal Maso, Miikka

AU - Taipale, Risto

AU - Kajos, Maija Karoliina

AU - Kolari, Pasi

AU - Bäck, Jaana

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 210

EP - 212

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Lappalainen HK, Sevanto S, Dal Maso M, Taipale R, Kajos MK, Kolari P et al. Modelling day-time concentrations of biogenic volatile organic compounds in a boreal forest canopy based a source oriented approach. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 210-212. (Report series in aerosol science).