Tarja Tellervo Knuuttila, Andrea Loettgers

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe Experimental Side of Modeling
ToimittajatBas van Fraassen, Isabelle Peschard
KustantajaThe University of Chicago Press
TilaHyväksytty/In press - 2015
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Knuuttila, T. T., & Loettgers, A. (Hyväksytty/painossa). Models as Experimental Objects: Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits. teoksessa B. van Fraassen, & I. Peschard (Toimittajat), The Experimental Side of Modeling The University of Chicago Press.
Knuuttila, Tarja Tellervo ; Loettgers, Andrea. / Models as Experimental Objects : Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits. The Experimental Side of Modeling. Toimittaja / Bas van Fraassen ; Isabelle Peschard. The University of Chicago Press, 2015.
@inbook{64deecf71eaa4e9ebd5a0a192801482e,
title = "Models as Experimental Objects: Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits",
author = "Knuuttila, {Tarja Tellervo} and Andrea Loettgers",
year = "2015",
language = "English",
editor = "{van Fraassen}, Bas and Isabelle Peschard",
booktitle = "The Experimental Side of Modeling",
publisher = "The University of Chicago Press",
address = "United States",

Knuuttila, TT & Loettgers, A 2015, Models as Experimental Objects: Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits. julkaisussa B van Fraassen & I Peschard (toim), The Experimental Side of Modeling. The University of Chicago Press.

Models as Experimental Objects : Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits. / Knuuttila, Tarja Tellervo; Loettgers, Andrea.

The Experimental Side of Modeling. toim. / Bas van Fraassen; Isabelle Peschard. The University of Chicago Press, 2015.

TY - CHAP

T1 - Models as Experimental Objects

T2 - Mathematical and Synthetic Modeling in the Study of Genetic Circuits

AU - Knuuttila, Tarja Tellervo