Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla

tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista

Hannu Veijo Jalmari Kytö, Monika Kral-Leszczynska, Katri Ursula Koistinen, Liisa Hannele Peura-Kapanen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus
ISBN (painettu)978-951-698-288-8
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiTutkimuksia ja selvityksiä
KustantajaKuluttajatutkimuskeskus
Numero2016:1
ISSN (elektroninen)2342-0928

• 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede
  • Muuttovirrat, muuttoliike, alueellinen eriytyminen, segregaatio, pääkaupunkiseutu

Kytö, H. V. J., Kral-Leszczynska, M., Koistinen, K. U., & Peura-Kapanen, L. H. (2016). Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla: tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista. (Tutkimuksia ja selvityksiä; Nro 2016:1). Helsinki: Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus.
Kytö, Hannu Veijo Jalmari ; Kral-Leszczynska, Monika ; Koistinen, Katri Ursula ; Peura-Kapanen, Liisa Hannele. / Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla : tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista. Helsinki : Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus, 2016. 120 Sivumäärä (Tutkimuksia ja selvityksiä; 2016:1).
@book{3ccf6dca1cae48419f0ce6f75a5f6be5,
title = "Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen p{\"a}{\"a}kaupunkiseudulla: tutkimus alueiden v{\"a}lisist{\"a} muuttovirroista",
keywords = "519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede, Muuttovirrat, muuttoliike, alueellinen eriytyminen, segregaatio, p{\"a}{\"a}kaupunkiseutu",
author = "Kyt{\"o}, {Hannu Veijo Jalmari} and Monika Kral-Leszczynska and Koistinen, {Katri Ursula} and Peura-Kapanen, {Liisa Hannele}",
year = "2016",
language = "suomi",
isbn = "978-951-698-288-8",
series = "Tutkimuksia ja selvityksi{\"a}",
publisher = "Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus",
number = "2016:1",
address = "Suomi",

Kytö, HVJ, Kral-Leszczynska, M, Koistinen, KU & Peura-Kapanen, LH 2016, Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla: tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista. Tutkimuksia ja selvityksiä, Nro 2016:1, Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus, Helsinki.

Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla : tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista. / Kytö, Hannu Veijo Jalmari; Kral-Leszczynska, Monika; Koistinen, Katri Ursula; Peura-Kapanen, Liisa Hannele.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus, 2016. 120 s. (Tutkimuksia ja selvityksiä; Nro 2016:1).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla

T2 - tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista

AU - Kytö, Hannu Veijo Jalmari

AU - Kral-Leszczynska, Monika

AU - Koistinen, Katri Ursula

AU - Peura-Kapanen, Liisa Hannele

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

KW - Muuttovirrat, muuttoliike, alueellinen eriytyminen, segregaatio, pääkaupunkiseutu

M3 - Tutkimusraportti

SN - 978-951-698-288-8

T3 - Tutkimuksia ja selvityksiä

BT - Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla

PB - Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus

CY - Helsinki

Kytö HVJ, Kral-Leszczynska M, Koistinen KU, Peura-Kapanen LH. Muuttovirtojen vaikutus alueelliseen eriytymiseen pääkaupunkiseudulla: tutkimus alueiden välisistä muuttovirroista. Helsinki: Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus, 2016. 120 s. (Tutkimuksia ja selvityksiä; 2016:1).