Julkaisun otsikon käännös: Muutoksen ja jatkuvuuden aika: EU-aiheisen keskustelun vertaileva analyysi Postimees-lehdessä ja Helsingin Sanomissa

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Abstrakti

Artikkeli analysoi EU-kansanäänestystä kansallisen identiteetin näkökulmasta Viron Postimees-lehdessä ja Suomen Helsingin Sanomissa.
Alkuperäiskieliviro
OtsikkoInterdistsiplinaarsus sotsiaalteadustes.II : Eesti sotsiaalteaduste VI aastakonverents : 4.-5. november 2005 Tallinna Ülikoolis : artiklite kogumik.
JulkaisupaikkaTallinna
Julkaisupäivä2007
Sivut355-367
ISBN (painettu)9789985584958
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaViron sosiaalitietelijöiden vuosikonferenssi - Tallinna, Viro
Kesto: 4 marraskuuta 20055 marraskuuta 2005
Konferenssinumero: VI

Siteeraa tätä

Kaasik-Krogerus, S. (2007). Muutuste ja jätkuvuse aeg: Euroopa Liidu teemalise diskussiooni võrdlev analüüs ajalehtedes Postimees ja Helsingin Sanomat. teoksessa Interdistsiplinaarsus sotsiaalteadustes.II: Eesti sotsiaalteaduste VI aastakonverents : 4.-5. november 2005 Tallinna Ülikoolis : artiklite kogumik. (Sivut 355-367). Tallinna.