Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
Otsikko1000-vuotias Unkari /1000 years old Hungary : Tuhatvuotiaan Unkarin valtion kulttuurin juuret - seminaarin esitelmiä / Compilation of the conference "The cultural roots of the 1000 years old Hungarian state
ToimittajatArto Kilpiö
KustantajaHelsingin yliopisto
Julkaisupäivä2000
Sivut154-172
TilaJulkaistu - 2000
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiFolia Hungarica 11 Castreanum

• nationalismi

Siteeraa tätä

Miklóssy, K. (2000). Nationalismi poliittisena välineenä: kansakunta-ajattelu : uuden vuosituhannen haaste vai menneisyyttä? teoksessa A. Kilpiö (Toimittaja), 1000-vuotias Unkari /1000 years old Hungary: Tuhatvuotiaan Unkarin valtion kulttuurin juuret - seminaarin esitelmiä / Compilation of the conference "The cultural roots of the 1000 years old Hungarian state (Sivut 154-172). (Folia Hungarica 11 Castreanum). Helsingin yliopisto.