New Testament Theology and the Challenge of Practice

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoVoces Clamantium in Deserto : Essays in Honor of Kari Syreeni
ToimittajatSven-Olav Back, Matti Kankaanniemi
KustantajaTeologiska fakulteten vid Åbo Akademi
Julkaisupäivä2012
Sivut14-36
ISBN (painettu)978-952-12-2757-8
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiStudier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi
KustantajaTeologiska fakulteten vid Åbo Akademi
Numero11

• 614 Teologia
  • biblical theology
  • exegetical methods
  • academic theology

Dunderberg, I. (2012). New Testament Theology and the Challenge of Practice. teoksessa S-O. Back, & M. Kankaanniemi (Toimittajat), Voces Clamantium in Deserto: Essays in Honor of Kari Syreeni (Sivut 14-36). (Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi; Nro 11). Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi.
Dunderberg, Ismo. / New Testament Theology and the Challenge of Practice. Voces Clamantium in Deserto: Essays in Honor of Kari Syreeni. Toimittaja / Sven-Olav Back ; Matti Kankaanniemi. Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi, 2012. Sivut 14-36 (Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi; 11).
@inbook{6e8b1edc00c7432ea2d2a7a38e423165,
title = "New Testament Theology and the Challenge of Practice",
keywords = "614 Theology, biblical theology, exegetical methods, academic theology",
author = "Ismo Dunderberg",
year = "2012",
language = "English",
isbn = "978-952-12-2757-8",
series = "Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid {\AA}bo Akademi",
publisher = "Teologiska fakulteten vid {\AA}bo Akademi",
number = "11",
pages = "14--36",
editor = "Sven-Olav Back and Matti Kankaanniemi",
booktitle = "Voces Clamantium in Deserto",
address = "Finland",

Dunderberg, I 2012, New Testament Theology and the Challenge of Practice. julkaisussa S-O Back & M Kankaanniemi (toim), Voces Clamantium in Deserto: Essays in Honor of Kari Syreeni. Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi, Nro 11, Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi, Sivut 14-36.

New Testament Theology and the Challenge of Practice. / Dunderberg, Ismo.

Voces Clamantium in Deserto: Essays in Honor of Kari Syreeni. toim. / Sven-Olav Back; Matti Kankaanniemi. Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi, 2012. s. 14-36 (Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi; Nro 11).

TY - CHAP

T1 - New Testament Theology and the Challenge of Practice

AU - Dunderberg, Ismo

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 614 Theology

KW - biblical theology

KW - exegetical methods

KW - academic theology

M3 - Chapter

SN - 978-952-12-2757-8

T3 - Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi

SP - 14

EP - 36

BT - Voces Clamantium in Deserto

A2 - Back, Sven-Olav

A2 - Kankaanniemi, Matti

PB - Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi

Dunderberg I. New Testament Theology and the Challenge of Practice. julkaisussa Back S-O, Kankaanniemi M, toimittajat, Voces Clamantium in Deserto: Essays in Honor of Kari Syreeni. Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi. 2012. s. 14-36. (Studier i exegetik vid judaistik utgivna av Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi; 11).