Nya produkter och betaglukanrika fraktioner

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Kuvaus

Salovaara, H. 1995. Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. Föredrag vid symposiet "Havre som livsmedel", Uppsala 6.3.1995. Sammanfattning 1+3 s.
Alkuperäiskieliruotsi
OtsikkoHavre som livsmedel
Sivumäärä4
KustantajaSveriges lantbruksuniversitet
Julkaisupäivä1995
TilaJulkaistu - 1995
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
TapahtumaHavre som livsmedel - Uppsala, Ruotsi
Kesto: 6 maaliskuuta 19956 maaliskuuta 1995

Lisätietoja


Volume:
Proceeding volume:

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Salovaara, H. O. (1995). Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. teoksessa Havre som livsmedel Sveriges lantbruksuniversitet.
Salovaara, Hannu Olavi. / Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. Havre som livsmedel. Sveriges lantbruksuniversitet, 1995.
@inproceedings{f9a22f40b47b48b682d6071505d0b8a7,
title = "Nya produkter och betaglukanrika fraktioner",
abstract = "Salovaara, H. 1995. Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. F{\"o}redrag vid symposiet {"}Havre som livsmedel{"}, Uppsala 6.3.1995. Sammanfattning 1+3 s.",
keywords = "416 Livsmedelsvetenskap",
author = "Salovaara, {Hannu Olavi}",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "1995",
language = "svenska",
booktitle = "Havre som livsmedel",
publisher = "Sveriges lantbruksuniversitet",
address = "Sverige",

}

Salovaara, HO 1995, Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. julkaisussa Havre som livsmedel. Sveriges lantbruksuniversitet, Havre som livsmedel, Uppsala, Ruotsi, 06/03/1995.

Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. / Salovaara, Hannu Olavi.

Havre som livsmedel. Sveriges lantbruksuniversitet, 1995.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

TY - GEN

T1 - Nya produkter och betaglukanrika fraktioner

AU - Salovaara, Hannu Olavi

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 1995

Y1 - 1995

N2 - Salovaara, H. 1995. Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. Föredrag vid symposiet "Havre som livsmedel", Uppsala 6.3.1995. Sammanfattning 1+3 s.

AB - Salovaara, H. 1995. Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. Föredrag vid symposiet "Havre som livsmedel", Uppsala 6.3.1995. Sammanfattning 1+3 s.

KW - 416 Livsmedelsvetenskap

M3 - Konferensbidrag

BT - Havre som livsmedel

PB - Sveriges lantbruksuniversitet

ER -

Salovaara HO. Nya produkter och betaglukanrika fraktioner. julkaisussa Havre som livsmedel. Sveriges lantbruksuniversitet. 1995