Oat bran fermentation

behaviour of 12 S globulins during a model fermentation

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoMultifunctional complex of components : June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts
Toimittajat[editing: Kristiina Ahlgren]
Sivumäärä2
Julkaisupaikka[Helsinki]
KustantajaUniversity of Helsinki
Julkaisupäivä2006
Sivut188-189
ISBN (painettu)952-10-3220-0
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 514 Sosiaalitieteet
  • 414 Maatalouden bioteknologia
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Lainaa tätä

Loponen, J., Laine, P., Sontag-Strohm, T., & Salovaara, H. (2006). Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. teoksessa . K. A. (Toimittaja), Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts (Sivut 188-189). [Helsinki]: University of Helsinki.
Loponen, Jussi ; Laine, Pia ; Sontag-Strohm, Tuula ; Salovaara, Hannu. / Oat bran fermentation : behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts. Toimittaja / [editing: Kristiina Ahlgren]. [Helsinki] : University of Helsinki, 2006. Sivut 188-189
@inbook{96e4e960799a4ecebb1db8ec4f687d0a,
title = "Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation",
keywords = "514 Sociology, 414 Agricultural biotechnology, 411 Agriculture and forestry",
author = "Jussi Loponen and Pia Laine and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara",
year = "2006",
language = "English",
isbn = "952-10-3220-0",
pages = "188--189",
editor = "{[editing: Kristiina Ahlgren]}",
booktitle = "Multifunctional complex of components",
publisher = "University of Helsinki",
address = "Finland",

}

Loponen, J, Laine, P, Sontag-Strohm, T & Salovaara, H 2006, Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. julkaisussa KA (Toimittaja), Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts. University of Helsinki, [Helsinki], Sivut 188-189.

Oat bran fermentation : behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. / Loponen, Jussi; Laine, Pia; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu.

Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts. toim. / [editing: Kristiina Ahlgren]. [Helsinki] : University of Helsinki, 2006. s. 188-189.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - CHAP

T1 - Oat bran fermentation

T2 - behaviour of 12 S globulins during a model fermentation

AU - Loponen, Jussi

AU - Laine, Pia

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 514 Sociology

KW - 414 Agricultural biotechnology

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Chapter

SN - 952-10-3220-0

SP - 188

EP - 189

BT - Multifunctional complex of components

A2 - null, [editing: Kristiina Ahlgren]

PB - University of Helsinki

CY - [Helsinki]

ER -

Loponen J, Laine P, Sontag-Strohm T, Salovaara H. Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. julkaisussa KA, toimittaja, Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts. [Helsinki]: University of Helsinki. 2006. s. 188-189