Oats

an overview from a celiac disease point of view

Hannu Salovaara, Päivi Kanerva, K. Kaukinen, Tuula Sontag-Strohm

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe science of gluten-free foods and beverages
Julkaisupäivä2009
Sivut69-81
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lainaa tätä

Salovaara, H., Kanerva, P., Kaukinen, K., & Sontag-Strohm, T. (2009). Oats: an overview from a celiac disease point of view. teoksessa The science of gluten-free foods and beverages (Sivut 69-81)
Salovaara, Hannu ; Kanerva, Päivi ; Kaukinen, K. ; Sontag-Strohm, Tuula. / Oats : an overview from a celiac disease point of view. The science of gluten-free foods and beverages. 2009. Sivut 69-81
@inbook{d5cf26c268304ccab92922c4bc596a61,
title = "Oats: an overview from a celiac disease point of view",
author = "Hannu Salovaara and P{\"a}ivi Kanerva and K. Kaukinen and Tuula Sontag-Strohm",
year = "2009",
language = "English",
pages = "69--81",
booktitle = "The science of gluten-free foods and beverages",

}

Salovaara, H, Kanerva, P, Kaukinen, K & Sontag-Strohm, T 2009, Oats: an overview from a celiac disease point of view. julkaisussa The science of gluten-free foods and beverages. Sivut 69-81.

Oats : an overview from a celiac disease point of view. / Salovaara, Hannu; Kanerva, Päivi; Kaukinen, K.; Sontag-Strohm, Tuula.

The science of gluten-free foods and beverages. 2009. s. 69-81.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - CHAP

T1 - Oats

T2 - an overview from a celiac disease point of view

AU - Salovaara, Hannu

AU - Kanerva, Päivi

AU - Kaukinen, K.

AU - Sontag-Strohm, Tuula

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Chapter

SP - 69

EP - 81

BT - The science of gluten-free foods and beverages

ER -

Salovaara H, Kanerva P, Kaukinen K, Sontag-Strohm T. Oats: an overview from a celiac disease point of view. julkaisussa The science of gluten-free foods and beverages. 2009. s. 69-81