Projekteja vuodessa
Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Otsikko | Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects |
Toimittajat | Camila Palla, Fabio Valoppi |
Sivumäärä | 38 |
Kustantaja | Springer |
Julkaisupäivä | 2024 |
Sivut | 77-114 |
ISBN (painettu) | 978-3-031-46830-8 |
ISBN (elektroninen) | 978-3-031-46831-5 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 2024 |
OKM-julkaisutyyppi | A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa |
Tieteenalat
- 416 Elintarviketieteet
Projektit
- 1 Päättynyt
-
iOLEO: Functional oleogels for body weight control (University of Helsinki - three-year research grant)
Cardoso Conde Pinto, T. (Osallistuja) & Valoppi, F. (Projektinjohtaja)
The University of Helsinki Doctoral School (UHDS), University of Helsinki, Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry
05/04/2021 → 31/12/2024
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke