Oleogel Preparation Methods and Classification

Tiago Cardoso Conde Pinto, Saman Sabet, Afsane Aurora Kazerani Garcia, Satu Kirjoranta, Fabio Valoppi

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAdvances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects
ToimittajatCamila Palla, Fabio Valoppi
Sivumäärä38
KustantajaSpringer
Julkaisupäivä2024
Sivut77-114
ISBN (painettu)978-3-031-46830-8
ISBN (elektroninen)978-3-031-46831-5
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2024
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä