On eddy covariance flux measurements over lakes

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
Julkaisupäivä2011
Sivut395-398
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Vesala, T., Nordbo, A., Haapanala, S., Mammarella, I., Pumpanen, J., Eugster, W., ... Ojala, A. (2011). On eddy covariance flux measurements over lakes. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' (Sivut 395-398). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Vesala, Timo ; Nordbo, Annika ; Haapanala, Sami ; Mammarella, Ivan ; Pumpanen, Jukka ; Eugster, W. ; Huotari, Jussi ; Ojala, Anne. / On eddy covariance flux measurements over lakes. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. Sivut 395-398 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{e69b5f4d2ad94b5bb935bf13d9784e31,
title = "On eddy covariance flux measurements over lakes",
keywords = "114 Physical sciences, limnology, carbon cyling, carbon fluxes",
author = "Timo Vesala and Annika Nordbo and Sami Haapanala and Ivan Mammarella and Jukka Pumpanen and W. Eugster and Jussi Huotari and Anne Ojala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "395--398",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Vesala, T, Nordbo, A, Haapanala, S, Mammarella, I, Pumpanen, J, Eugster, W, Huotari, J & Ojala, A 2011, On eddy covariance flux measurements over lakes. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 395-398.

On eddy covariance flux measurements over lakes. / Vesala, Timo; Nordbo, Annika; Haapanala, Sami; Mammarella, Ivan; Pumpanen, Jukka; Eugster, W.; Huotari, Jussi; Ojala, Anne.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 395-398 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - On eddy covariance flux measurements over lakes

AU - Vesala, Timo

AU - Nordbo, Annika

AU - Haapanala, Sami

AU - Mammarella, Ivan

AU - Pumpanen, Jukka

AU - Eugster, W.

AU - Huotari, Jussi

AU - Ojala, Anne

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

KW - limnology

KW - carbon cyling

KW - carbon fluxes

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 395

EP - 398

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

Vesala T, Nordbo A, Haapanala S, Mammarella I, Pumpanen J, Eugster W et al. On eddy covariance flux measurements over lakes. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 395-398. (Report series in aerosol science).