К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском

Jurij Kusmenko, Michael Rießler

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielivenäjä
OtsikkoFenno-Lapponica Petropolitana
ToimittajatНаталья Н. Кузнецова
JulkaisupaikkaСанкт-Петербург
KustantajaNauka
Julkaisupäivä2012
Sivut20-41
ISBN (painettu)978-5-02-038302-9
TilaJulkaistu - 2012
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiActa Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН
Numero1
Vuosikerta8

• 6121 Kielitieteet

Kusmenko, J., & Rießler, M. (2012). К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском. teoksessa Н. Н. Кузнецова (Toimittaja), Fenno-Lapponica Petropolitana (Sivut 20-41). (Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН; Vuosikerta 8, Nro 1). Санкт-Петербург: Nauka.
Kusmenko, Jurij ; Rießler, Michael. / К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском. Fenno-Lapponica Petropolitana. Toimittaja / Наталья Н. Кузнецова. Санкт-Петербург : Nauka, 2012. Sivut 20-41 (Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН; 1).
@inbook{e3b59913511049799ea7f95dae6b888f,
title = "К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском",
keywords = "6121 Spr{\aa}kvetenskaper, historical linguistics, phonology",
author = "Jurij Kusmenko and Michael Rie{\ss}ler",
year = "2012",
language = "ryska",
isbn = "978-5-02-038302-9",
series = "Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН",
publisher = "Nauka",
number = "1",
pages = "20--41",
editor = "Кузнецова, {Наталья Н.}",
booktitle = "Fenno-Lapponica Petropolitana",
address = "Ryssland",

Kusmenko, J & Rießler, M 2012, К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском. julkaisussa НН Кузнецова (Toimittaja), Fenno-Lapponica Petropolitana. Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН, Nro 1, Vuosikerta 8, Nauka, Санкт-Петербург, Sivut 20-41.

К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском. / Kusmenko, Jurij; Rießler, Michael.

Fenno-Lapponica Petropolitana. toim. / Наталья Н. Кузнецова. Санкт-Петербург : Nauka, 2012. s. 20-41 (Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН; Vuosikerta 8, Nro 1).

TY - CHAP

T1 - К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском

AU - Kusmenko, Jurij

AU - Rießler, Michael

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 6121 Språkvetenskaper

KW - historical linguistics

KW - phonology

UR - https://iling.spb.ru/pdf/alp/alp_VIII_1.pdf

M3 - Kapitel

SN - 978-5-02-038302-9

T3 - Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН

SP - 20

EP - 41

BT - Fenno-Lapponica Petropolitana

A2 - Кузнецова, Наталья Н.

PB - Nauka

CY - Санкт-Петербург

Kusmenko J, Rießler M. К вопросы о твёрдых, мягких и полумягких согласных в кольскосаамском. julkaisussa Кузнецова НН, toimittaja, Fenno-Lapponica Petropolitana. Санкт-Петербург: Nauka. 2012. s. 20-41. (Acta Linguistica Petropolitana. Труды Института лингвистических исследований РАН; 1).