Onko poron syöminen ympäristövastuullista? Poroja on liikaa suhteessa jäkälän tuotantoon

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Alkuperäiskielisuomi
LehtiHelsingin Sanomat
ISSN0355-2047
TilaJulkaistu - 31 tammikuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiE1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Tieteenalat

  • 1172 Ympäristötiede

Lainaa tätä

@article{c241409fbcad4478a6152176476a4d34,
title = "Onko poron sy{\"o}minen ymp{\"a}rist{\"o}vastuullista?: Poroja on liikaa suhteessa j{\"a}k{\"a}l{\"a}n tuotantoon",
keywords = "1172 Ymp{\"a}rist{\"o}tiede",
author = "Kuikka, {Olli Sakari}",
year = "2017",
month = "1",
day = "31",
language = "suomi",
journal = "Helsingin Sanomat",
issn = "0355-2047",
publisher = "Helsingin Sanomat",

}

Onko poron syöminen ympäristövastuullista? Poroja on liikaa suhteessa jäkälän tuotantoon. / Kuikka, Olli Sakari.

julkaisussa: Helsingin Sanomat, 31.01.2017.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

TY - JOUR

T1 - Onko poron syöminen ympäristövastuullista?

T2 - Poroja on liikaa suhteessa jäkälän tuotantoon

AU - Kuikka, Olli Sakari

PY - 2017/1/31

Y1 - 2017/1/31

KW - 1172 Ympäristötiede

M3 - Artikkeli

JO - Helsingin Sanomat

JF - Helsingin Sanomat

SN - 0355-2047

ER -