Hannele Niemi, Leena Syrjälä, Marjatta Viilo

NimiTampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A
    ISSN (painettu)1238-3279

• 516 Kasvatustieteet

Niemi, H., Syrjälä, L., & Viilo, M. (1998). Opettajankoulutus ja yhteiskunta: opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A). Tampere: Tampereen yliopisto.
    Niemi, Hannele ; Syrjälä, Leena ; Viilo, Marjatta. / Opettajankoulutus ja yhteiskunta : opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa. Tampere : Tampereen yliopisto, 1998. 82 Sivumäärä (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).
    @book{9e94e7d2068540bdba4e032b6bbe9aa9,
    title = "Opettajankoulutus ja yhteiskunta: opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteisty{\"o}seminaarin valossa",
    keywords = "516 Kasvatustieteet",
    author = "Hannele Niemi and Leena Syrj{\"a}l{\"a} and Marjatta Viilo",
    year = "1998",
    language = "suomi",
    isbn = "951-44-4384-5",
    series = "Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A",
    publisher = "Tampereen yliopisto",
    address = "Suomi",

Niemi, H, Syrjälä, L & Viilo, M 1998, Opettajankoulutus ja yhteiskunta: opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa. Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A, Tampereen yliopisto, Tampere.

Opettajankoulutus ja yhteiskunta : opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa. / Niemi, Hannele; Syrjälä, Leena; Viilo, Marjatta.

Tampere : Tampereen yliopisto, 1998. 82 s. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - Opettajankoulutus ja yhteiskunta

T2 - opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa

AU - Niemi, Hannele

AU - Syrjälä, Leena

AU - Viilo, Marjatta

PY - 1998

Y1 - 1998

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kirja

SN - 951-44-4384-5

T3 - Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A

BT - Opettajankoulutus ja yhteiskunta

PB - Tampereen yliopisto

CY - Tampere

Niemi H, Syrjälä L, Viilo M. Opettajankoulutus ja yhteiskunta: opettajiin ja kouluun kohdistuvat odotukset kahden yhteistyöseminaarin valossa. Tampere: Tampereen yliopisto, 1998. 82 s. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).