Opiskelijayrittäjyyden pedagogisista malleista kohti oppimisen paradigman muutosta?

Pekka Antero Hytinkoski, Eliisa Irmeli Troberg

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoKokeilulla yrittäjyyttä ja yhteistyötä : SHAKE - Innovaatiokokeilujen uusi malli
ToimittajatMaisa Kantanen, Anna-Maija Torniainen
JulkaisupaikkaMikkeli
KustantajaKaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Julkaisupäivä2017
Sivut27-41
ISBN (painettu)978-952-344-035-7
ISBN (elektroninen)978-952-344-036-4
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiD2 Artikkeli ammatillisissa käsi- tai opaskirjoissa, ammatillisissa tietojärjestelmissä tai oppikirja-aineisto

Julkaisusarja

NimiXAMK kehittää
KustantajaXAMK
Numero21
ISSN (painettu)2489-2467

Lisätietoja

Julkaisu on osa SHAKE innovaatiokokeilujen uusi malli -hankkeen tuloksia. Hanke käynnistyi 1.4.2016 ja jatkuu 30.6.2018 saakka. Hankkeen rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta. Hankkeen hallinnoijana toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK). Osatoteuttajat ovat Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Etelä-Savon ammattiopisto (Esedu) ja Otavan opisto.

• 516 Kasvatustieteet
  • opiskelijayritykset