Osuustoiminta oppimismallina yrittäjyyteen

KustantajaOsuustoimintakeskus Pellervo
ISBN (painettu)978-952-5276-44-2
TilaJulkaistu - 22 maaliskuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiD5 Kustannettu ammatillinen kirja, oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja

• 516 Kasvatustieteet
  • yrittäjyyskasvatus
  • osuustoiminta
  • opiskelijaosuuskunta
  • opiskelijaosuustoiminta
  • opiskelijayrittäjyys

@book{fa27e70369cb40cd9c132ae4c71a938a,
title = "Osuustoiminta oppimismallina yritt{\"a}jyyteen: opas opiskelijoiden osuuskuntien perustamiseen ja niiden toiminnan kehitt{\"a}miseen",
abstract = "Oppaan tarkoituksena on edist{\"a}{\"a} opiskelijoiden osuuskuntien perustamista ja niiden toiminnan kehitt{\"a}mist{\"a}. Opasta voivat hy{\"o}dynt{\"a}{\"a} opiskelijat, opettaja/valmentajat, oppilaitosten johto ja muu henkil{\"o}kunta, oppilaitosten sidosryhm{\"a}t ja opetushallinto.",
keywords = "516 Kasvatustieteet, yritt{\"a}jyyskasvatus, osuustoiminta, opiskelijaosuuskunta, opiskelijaosuustoiminta, opiskelijayritt{\"a}jyys",
author = "Troberg, {Eliisa Irmeli} and Hytinkoski, {Pekka Antero}",
year = "2018",
month = "3",
day = "22",
language = "suomi",
isbn = "978-952-5276-44-2",
publisher = "Osuustoimintakeskus Pellervo",
address = "Suomi",

Osuustoiminta oppimismallina yrittäjyyteen : opas opiskelijoiden osuuskuntien perustamiseen ja niiden toiminnan kehittämiseen. / Troberg, Eliisa Irmeli; Hytinkoski, Pekka Antero.

[Helsinki] : Osuustoimintakeskus Pellervo, 2018. 107 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Osuustoiminta oppimismallina yrittäjyyteen

T2 - opas opiskelijoiden osuuskuntien perustamiseen ja niiden toiminnan kehittämiseen

AU - Troberg, Eliisa Irmeli

AU - Hytinkoski, Pekka Antero

PY - 2018/3/22

Y1 - 2018/3/22

N2 - Oppaan tarkoituksena on edistää opiskelijoiden osuuskuntien perustamista ja niiden toiminnan kehittämistä. Opasta voivat hyödyntää opiskelijat, opettaja/valmentajat, oppilaitosten johto ja muu henkilökunta, oppilaitosten sidosryhmät ja opetushallinto.

AB - Oppaan tarkoituksena on edistää opiskelijoiden osuuskuntien perustamista ja niiden toiminnan kehittämistä. Opasta voivat hyödyntää opiskelijat, opettaja/valmentajat, oppilaitosten johto ja muu henkilökunta, oppilaitosten sidosryhmät ja opetushallinto.

KW - 516 Kasvatustieteet

KW - yrittäjyyskasvatus