Overfeeding saturated fat increases LDL (low-density lipoprotein) aggregation susceptibility while overfeeding unsaturated fat decreases proteoglycan-binding of lipoproteins

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiArteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology
Vuosikerta41
Numero11
Sivut2823-2836
Sivumäärä14
ISSN1079-5642
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - marrask. 2021
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lisätietoja

Publisher Copyright:
© 2021 The Authors.

Tieteenalat

  • 3121 Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet
  • ateroskleroosi
  • rasvat
  • LDL
  • ravinto
  • sfingomyeliini
  • proteoglykaanit
  • aggregaatio
  • lipoproteiinit
  • interventiotutkimus
  • ruokavalio
  • metabolomiikka
  • 3143 Ravitsemustiede

Siteeraa tätä