Oxidative stability of phytosterols in bread baking

Laura Soupas, Laura Juntunen, Anna-Maija Lampi, Kirsi-Helena Liukkonen, Kati Katina, Kirsi-Marja Oksman-Caldentey, Vieno Piironen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoEuro Food Chem XII: Strategies for Safe Food
Sivumäärä4
Julkaisupäiväsyyskuuta 2003
Sivut317-320
TilaJulkaistu - syyskuuta 2003
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaEuro Food Chem XII - Brugge, Belgia
Kesto: 24 syyskuuta 201126 syyskuuta 2011
Konferenssinumero: XII

Siteeraa tätä