Partnerships in the Finnish roundwood trade

an inquiry into customer commitment

Sami Alvar Berghäll, MIkko Tervo, Gabriela Albarracin, Mikko Tervo

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos
ISBN (painettu)978-952-10-3917-1
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiReports / University of Helsinki, Department of Forest Economics
Numero47
ISSN (painettu)1236-6218

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Berghäll, S. A., Tervo, MI., Albarracin, G., & Tervo, M. (2007). Partnerships in the Finnish roundwood trade: an inquiry into customer commitment. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 47). Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos.
Berghäll, Sami Alvar ; Tervo, MIkko ; Albarracin, Gabriela ; Tervo, Mikko. / Partnerships in the Finnish roundwood trade : an inquiry into customer commitment. Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 47).
@book{17ce06cf0d4b4cae996fcabf5e450104,
title = "Partnerships in the Finnish roundwood trade: an inquiry into customer commitment",
keywords = "411 Agriculture and forestry",
author = "Bergh{\"a}ll, {Sami Alvar} and MIkko Tervo and Gabriela Albarracin and Mikko Tervo",
year = "2007",
language = "English",
isbn = "978-952-10-3917-1",
series = "Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics",
publisher = "Helsingin yliopisto, Mets{\"a}ekonomian laitos",
number = "47",
address = "Finland",

Berghäll, SA, Tervo, MI, Albarracin, G & Tervo, M 2007, Partnerships in the Finnish roundwood trade: an inquiry into customer commitment. Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics, Nro 47, Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, Helsinki.

Partnerships in the Finnish roundwood trade : an inquiry into customer commitment. / Berghäll, Sami Alvar; Tervo, MIkko; Albarracin, Gabriela; Tervo, Mikko.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 47).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Partnerships in the Finnish roundwood trade

T2 - an inquiry into customer commitment

AU - Berghäll, Sami Alvar

AU - Tervo, MIkko

AU - Albarracin, Gabriela

AU - Tervo, Mikko

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

SN - 978-952-10-3917-1

T3 - Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics

BT - Partnerships in the Finnish roundwood trade

PB - Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos

CY - Helsinki

Berghäll SA, Tervo MI, Albarracin G, Tervo M. Partnerships in the Finnish roundwood trade: an inquiry into customer commitment. Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 47).