Peptides-Coated Oncolytic Vaccines for Cancer Personalized Medicine

Sara Feola, Salvatore Russo, Beatriz Martins, Alessandra Lopes, Gaëlle Vandermeulen, Vinciane Fluhler, Camilla De Giorgi, Manlio Fusciello, Sari Pesonen, Erkko Ylösmäki, Gabriella Antignani, Jacopo Chiaro, Firas Hamdan, Michaela Feodoroff, Mikaela Grönholm, Vincenzo Cerullo

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli826164
LehtiFrontiers in Immunology
Vuosikerta13
ISSN1664-3224
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 14 huhtik. 2022
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Funding Information:
This work has been supported by the European Research Council under the European Union’s Horizon 2020 Framework program (H2020)/ERC-CoG-2015 Grant Agreement No. 681219, the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE), the Jane and Aatos Erkko Foundation (decision 19072019), the Cancer Society of Finland (Syöpäjärjestöt).

Funding Information:
We thank all the participants for their support and advice. Moreover, flow cytometry analysis was performed at the HiLife Flow Cytometry Unit, University of Helsinki.

Publisher Copyright:
Copyright © 2022 Feola, Russo, Martins, Lopes, Vandermeulen, Fluhler, De Giorgi, Fusciello, Pesonen, Ylösmäki, Antignani, Chiaro, Hamdan, Feodoroff, Grönholm and Cerullo.

• 3122 Syöpätaudit
  • 317 Farmasia