Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoValues, knowledge and morality
ToimittajatKlaus Helkama
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki, Faculty of Social Sciences
Julkaisupäivä21 joulukuuta 2018
ISBN (painettu)978-951-51-3351-9
ISBN (elektroninen)978-951-51-3352-6
TilaJulkaistu - 21 joulukuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiPublications of the Faculty of Social Sciences
KustantajaHelsingin yliopisto
Vuosikerta98
ISSN (painettu)2343-273X
ISSN (elektroninen)2343-2748

• 5144 Sosiaalipsykologia

Silfver-Kuhalampi, M. (2018). Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy. teoksessa K. Helkama (Toimittaja), Values, knowledge and morality (Publications of the Faculty of Social Sciences; Vuosikerta 98). Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Social Sciences.
Silfver-Kuhalampi, Mia. / Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy. Values, knowledge and morality. Toimittaja / Klaus Helkama. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Social Sciences, 2018. (Publications of the Faculty of Social Sciences).
@inbook{c68622e1fb254707ba3e3872fd7c24a1,
title = "Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy",
keywords = "5144 Social psychology",
author = "Mia Silfver-Kuhalampi",
year = "2018",
month = "12",
day = "21",
language = "English",
isbn = "978-951-51-3351-9",
series = "Publications of the Faculty of Social Sciences",
publisher = "University of Helsinki, Faculty of Social Sciences",
editor = "Klaus Helkama",
booktitle = "Values, knowledge and morality",
address = "Finland",

Silfver-Kuhalampi, M 2018, Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy. julkaisussa K Helkama (Toimittaja), Values, knowledge and morality. Publications of the Faculty of Social Sciences, Vuosikerta 98, University of Helsinki, Faculty of Social Sciences, Helsinki.

Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy. / Silfver-Kuhalampi, Mia.

Values, knowledge and morality. toim. / Klaus Helkama. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Social Sciences, 2018. (Publications of the Faculty of Social Sciences; Vuosikerta 98).

TY - CHAP

T1 - Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy

AU - Silfver-Kuhalampi, Mia

PY - 2018/12/21

Y1 - 2018/12/21

KW - 5144 Social psychology

M3 - Chapter

SN - 978-951-51-3351-9

T3 - Publications of the Faculty of Social Sciences

BT - Values, knowledge and morality

A2 - Helkama, Klaus

PB - University of Helsinki, Faculty of Social Sciences

CY - Helsinki

Silfver-Kuhalampi M. Perceived parenting practices and adolescents’ tendencies to experience guilt, shame and empathy. julkaisussa Helkama K, toimittaja, Values, knowledge and morality. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Social Sciences. 2018. (Publications of the Faculty of Social Sciences).