Performing Love -festivaali Kiasmalla; pääkuraattori

Pärttyli Rinne

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

Kuvaus

Love Foundation: Performing Love
11.04.2019 - 12.04.2019
Miten taide luo rakkauden kulttuuria? Kuinka ymmärtää ja juhlia rakkautta yhteisöllisenä voimana? Rakkaus on enemmän kuin vain seksiä ja romantiikkaa. Se on suuri yhteinen voimavara, jonka mahdollisuuksia emme yhteisönä ole vielä kunnolla hyödyntäneet. Performing Love koostuu monipuolisista taidepainotteisista kohtaamisista, joissa yleisö pääsee yhä syvemmälle rakkauden teemoihin ja toisista välittämisen äärelle. Love Foundation ja Kiasman yhdessä järjestämä rakkaustapahtuma on osa Kiasman Ole hyvä -vuoden ohjelmaa. Tapahtuma pyrkii luomaan myönteistä ihmistenvälistä kanssakäymistä esittävän taiteen, keskustelujen ja musiikin avulla.
Alkuperäiskielisuomi
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellinen teoksen osatoteutus
TapahtumaPerforming Love -festivaali Kiasmalla 11.-12.4.2019 - Kiasma, Helsinki, Suomi
Kesto: 11 huhtikuuta 201912 huhtikuuta 2019
https://kiasma.fi/esitykset-tapahtumat/performing-love/

Tieteenalat

  • 611 Filosofia

Lainaa tätä

Rinne, P. (Kirjoittaja). (2019). Performing Love -festivaali Kiasmalla; pääkuraattori. Taideteos
Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). / Performing Love -festivaali Kiasmalla; pääkuraattori. [Taideteos].
@misc{8a7d5a9f2def44b6a6aea11a3e73308f,
title = "Performing Love -festivaali Kiasmalla; p{\"a}{\"a}kuraattori",
abstract = "Love Foundation: Performing Love11.04.2019 - 12.04.2019Miten taide luo rakkauden kulttuuria? Kuinka ymm{\"a}rt{\"a}{\"a} ja juhlia rakkautta yhteis{\"o}llisen{\"a} voimana? Rakkaus on enemm{\"a}n kuin vain seksi{\"a} ja romantiikkaa. Se on suuri yhteinen voimavara, jonka mahdollisuuksia emme yhteis{\"o}n{\"a} ole viel{\"a} kunnolla hy{\"o}dynt{\"a}neet. Performing Love koostuu monipuolisista taidepainotteisista kohtaamisista, joissa yleis{\"o} p{\"a}{\"a}see yh{\"a} syvemm{\"a}lle rakkauden teemoihin ja toisista v{\"a}litt{\"a}misen {\"a}{\"a}relle. Love Foundation ja Kiasman yhdess{\"a} j{\"a}rjest{\"a}m{\"a} rakkaustapahtuma on osa Kiasman Ole hyv{\"a} -vuoden ohjelmaa. Tapahtuma pyrkii luomaan my{\"o}nteist{\"a} ihmistenv{\"a}list{\"a} kanssak{\"a}ymist{\"a} esitt{\"a}v{\"a}n taiteen, keskustelujen ja musiikin avulla.",
keywords = "611 Filosofia",
author = "P{\"a}rttyli Rinne",
year = "2019",
language = "suomi",

}

Performing Love -festivaali Kiasmalla; pääkuraattori. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). 2019. Tapahtuma: Performing Love -festivaali Kiasmalla 11.-12.4.2019, Kiasma, Helsinki, Suomi.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

TY - ADVS

T1 - Performing Love -festivaali Kiasmalla; pääkuraattori

AU - Rinne, Pärttyli

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Love Foundation: Performing Love11.04.2019 - 12.04.2019Miten taide luo rakkauden kulttuuria? Kuinka ymmärtää ja juhlia rakkautta yhteisöllisenä voimana? Rakkaus on enemmän kuin vain seksiä ja romantiikkaa. Se on suuri yhteinen voimavara, jonka mahdollisuuksia emme yhteisönä ole vielä kunnolla hyödyntäneet. Performing Love koostuu monipuolisista taidepainotteisista kohtaamisista, joissa yleisö pääsee yhä syvemmälle rakkauden teemoihin ja toisista välittämisen äärelle. Love Foundation ja Kiasman yhdessä järjestämä rakkaustapahtuma on osa Kiasman Ole hyvä -vuoden ohjelmaa. Tapahtuma pyrkii luomaan myönteistä ihmistenvälistä kanssakäymistä esittävän taiteen, keskustelujen ja musiikin avulla.

AB - Love Foundation: Performing Love11.04.2019 - 12.04.2019Miten taide luo rakkauden kulttuuria? Kuinka ymmärtää ja juhlia rakkautta yhteisöllisenä voimana? Rakkaus on enemmän kuin vain seksiä ja romantiikkaa. Se on suuri yhteinen voimavara, jonka mahdollisuuksia emme yhteisönä ole vielä kunnolla hyödyntäneet. Performing Love koostuu monipuolisista taidepainotteisista kohtaamisista, joissa yleisö pääsee yhä syvemmälle rakkauden teemoihin ja toisista välittämisen äärelle. Love Foundation ja Kiasman yhdessä järjestämä rakkaustapahtuma on osa Kiasman Ole hyvä -vuoden ohjelmaa. Tapahtuma pyrkii luomaan myönteistä ihmistenvälistä kanssakäymistä esittävän taiteen, keskustelujen ja musiikin avulla.

KW - 611 Filosofia

M3 - Taideteos

ER -