Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta

loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf

Paavo Ahvenniemi, Paula Wilson, Mari Lehtonen, Jari Valkonen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio
ISBN (painettu)952-10-3515-3
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

• 414 Maatalouden bioteknologia
  • peruna
  • perunaseitti
  • Rhizoctonia solani
  • sienitaudit
  • kasvitaudit
  • torjunta
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Ahvenniemi, P., Wilson, P., Lehtonen, M., & Valkonen, J. (2006). Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta: loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf. Helsinki: Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio.
Ahvenniemi, Paavo ; Wilson, Paula ; Lehtonen, Mari ; Valkonen, Jari. / Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta : loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf. Helsinki : Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio, 2006. 50 Sivumäärä
@book{855076ad90214752a36e34c1eae75903,
title = "Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta: loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf",
keywords = "414 Maatalouden bioteknologia, peruna, perunaseitti, Rhizoctonia solani, sienitaudit, kasvitaudit, torjunta, peruna, perunaseitti, Rhizoctonia solani, sienitaudit, kasvitaudit, torjunta, peruna, perunaseitti, Rhizoctonia solani, sienitaudit, kasvitaudit, torjunta, 411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
author = "Paavo Ahvenniemi and Paula Wilson and Mari Lehtonen and Jari Valkonen",
year = "2006",
language = "suomi",
isbn = "952-10-3515-3",
publisher = "Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio",
address = "Suomi",

Ahvenniemi, P, Wilson, P, Lehtonen, M & Valkonen, J 2006, Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta: loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf. Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio, Helsinki.

Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta : loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf. / Ahvenniemi, Paavo; Wilson, Paula; Lehtonen, Mari; Valkonen, Jari.

Helsinki : Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio, 2006. 50 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta

T2 - loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf

AU - Ahvenniemi, Paavo

AU - Wilson, Paula

AU - Lehtonen, Mari

AU - Valkonen, Jari

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 414 Maatalouden bioteknologia

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kirja

SN - 952-10-3515-3

BT - Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta

PB - Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio

CY - Helsinki

Ahvenniemi P, Wilson P, Lehtonen M, Valkonen J. Perunaseitin etiologia ja tehostettu torjunta: loppuraportti = Etiology and improved control of potato black scurf. Helsinki: Helsingin yliopisto, soveltavan biologian laitos, kasvipatologian laboratorio, 2006. 50 s.