Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa

Lauri Äystö, Jukka Mehtonen, Niina Vieno, Heidi Ahkola, Matti T. Leppänen, Tiina Sikanen, Jari Yli-Kauhaluoma, Taina Nystén

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaFinnish Environment Institute
ISBN (painettu)978-952-11-5027-2
ISBN (elektroninen)978-952-11-5028-9
TilaJulkaistu - 3 toukokuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiSuomen ympäristökeskuksen raportteja
KustantajaFinnish Environment Institute (SYKE)
Numero20
ISSN (painettu)1796-1718
ISSN (elektroninen)1796-1726

• 317 Farmasia
  • lääkeaineet
  • ympäristölupa
  • teollisuusjätevesisopimus
  • tarkkailu
  • päästöt
  • kuormitus
  • haitalliset aineet
  • jätevesi
  • biotestaus
  • raja-arvot

Äystö, L., Mehtonen, J., Vieno, N., Ahkola, H., Leppänen, M. T., Sikanen, T., ... Nystén, T. (2019). Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa. (Suomen ympäristökeskuksen raportteja; Nro 20). Helsinki: Finnish Environment Institute.
Äystö, Lauri ; Mehtonen, Jukka ; Vieno, Niina ; Ahkola, Heidi ; Leppänen, Matti T. ; Sikanen, Tiina ; Yli-Kauhaluoma, Jari ; Nystén, Taina. / Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa. Helsinki : Finnish Environment Institute, 2019. 59 Sivumäärä (Suomen ympäristökeskuksen raportteja; 20).
@book{69d7ac6d19ee48429dd57598a066c3a5,
title = "L{\"a}{\"a}keaineet l{\"a}{\"a}keteollisuuden ymp{\"a}rist{\"o}luvissa",
keywords = "317 Farmasia, l{\"a}{\"a}keaineet, ymp{\"a}rist{\"o}lupa, teollisuusj{\"a}tevesisopimus, tarkkailu, p{\"a}{\"a}st{\"o}t, kuormitus, haitalliset aineet, j{\"a}tevesi, biotestaus, raja-arvot, pharmaceuticals, enviro",
author = "Lauri {\"A}yst{\"o} and Jukka Mehtonen and Niina Vieno and Heidi Ahkola and Lepp{\"a}nen, {Matti T.} and Tiina Sikanen and Jari Yli-Kauhaluoma and Taina Nyst{\'e}n",
year = "2019",
month = "5",
day = "3",
language = "suomi",
isbn = "978-952-11-5027-2",
series = "Suomen ymp{\"a}rist{\"o}keskuksen raportteja",
publisher = "Finnish Environment Institute",
number = "20",
address = "Suomi",

Äystö, L, Mehtonen, J, Vieno, N, Ahkola, H, Leppänen, MT, Sikanen, T, Yli-Kauhaluoma, J & Nystén, T 2019, Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa. Suomen ympäristökeskuksen raportteja, Nro 20, Finnish Environment Institute, Helsinki.

Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa. / Äystö, Lauri; Mehtonen, Jukka; Vieno, Niina; Ahkola, Heidi; Leppänen, Matti T.; Sikanen, Tiina; Yli-Kauhaluoma, Jari; Nystén, Taina.

Helsinki : Finnish Environment Institute, 2019. 59 s. (Suomen ympäristökeskuksen raportteja; Nro 20).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

BT - Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa

PB - Finnish Environment Institute

CY - Helsinki

Äystö L, Mehtonen J, Vieno N, Ahkola H, Leppänen MT, Sikanen T et al. Lääkeaineet lääketeollisuuden ympäristöluvissa. Helsinki: Finnish Environment Institute, 2019. 59 s. (Suomen ympäristökeskuksen raportteja; 20).