Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoHelsinki Study of Religions: A Reader
ToimittajatRiku Hämäläinen, Heikki Pesonen, Terhi Utriainen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaThe Study of Religions, University of Helsinki
Julkaisupäivä2016
ISBN (painettu)978-951-51-1932-2
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiUskontotiede
Numero17
ISSN (painettu)1455-4305

• 614 Teologia

Ritari, K. (2016). Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation. teoksessa R. Hämäläinen, H. Pesonen, & T. Utriainen (Toimittajat), Helsinki Study of Religions: A Reader (Uskontotiede; Nro 17). Helsinki: The Study of Religions, University of Helsinki.
Ritari, Katja. / Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation. Helsinki Study of Religions: A Reader. Toimittaja / Riku Hämäläinen ; Heikki Pesonen ; Terhi Utriainen. Helsinki : The Study of Religions, University of Helsinki, 2016. (Uskontotiede; 17).
@inbook{a0265639b9554bbc8c2f52a83dc6b23e,
title = "Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation",
keywords = "614 Theology",
author = "Katja Ritari",
year = "2016",
language = "English",
isbn = "978-951-51-1932-2",
series = "Uskontotiede",
publisher = "The Study of Religions, University of Helsinki",
number = "17",
editor = "Riku H{\"a}m{\"a}l{\"a}inen and Heikki Pesonen and Terhi Utriainen",
booktitle = "Helsinki Study of Religions: A Reader",
address = "Finland",

Ritari, K 2016, Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation. julkaisussa R Hämäläinen, H Pesonen & T Utriainen (toim), Helsinki Study of Religions: A Reader. Uskontotiede, Nro 17, The Study of Religions, University of Helsinki, Helsinki.

Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation. / Ritari, Katja.

Helsinki Study of Religions: A Reader. toim. / Riku Hämäläinen; Heikki Pesonen; Terhi Utriainen. Helsinki : The Study of Religions, University of Helsinki, 2016. (Uskontotiede; Nro 17).

TY - CHAP

T1 - Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation

AU - Ritari, Katja

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 978-951-51-1932-2

T3 - Uskontotiede

BT - Helsinki Study of Religions: A Reader

A2 - Hämäläinen, Riku

A2 - Pesonen, Heikki

A2 - Utriainen, Terhi

PB - The Study of Religions, University of Helsinki

CY - Helsinki

Ritari K. Pilgrimage on the Ocean: Navigatio Sancti Brendani as a Monastic Tale of Salvation. julkaisussa Hämäläinen R, Pesonen H, Utriainen T, toimittajat, Helsinki Study of Religions: A Reader. Helsinki: The Study of Religions, University of Helsinki. 2016. (Uskontotiede; 17).