Populism on the loose

seminal perflections on the condition of differentiality

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoPopulism on the Loose
ToimittajatUrpo Kovala, Emilia Palonen, Maria Ruotsalainen, Tuija Saresma
JulkaisupaikkaJyväskylä
KustantajaJyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus
Julkaisupäivähuhtikuuta 2018
Sivut13-26
ISBN (elektroninen)978-951-39-7401-5
TilaJulkaistu - huhtikuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiNykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja
Numero35
ISSN (elektroninen)1457-6899

• 517 Valtio-oppi, hallintotiede

Kovala, U., & Palonen, M. E. E. (2018). Populism on the loose: seminal perflections on the condition of differentiality. teoksessa U. Kovala, E. Palonen, M. Ruotsalainen, & T. Saresma (Toimittajat), Populism on the Loose (Sivut 13-26). (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja; Nro 35). Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus.
Kovala, Urpo ; Palonen, Mia Emilia Elisabeth. / Populism on the loose : seminal perflections on the condition of differentiality. Populism on the Loose. Toimittaja / Urpo Kovala ; Emilia Palonen ; Maria Ruotsalainen ; Tuija Saresma. Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus, 2018. Sivut 13-26 (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja; 35).
@inbook{f733abd38ce34fa48903f1d0ca1921c1,
title = "Populism on the loose: seminal perflections on the condition of differentiality",
keywords = "517 Political science",
author = "Urpo Kovala and Palonen, {Mia Emilia Elisabeth}",
year = "2018",
month = "4",
language = "English",
series = "Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja",
publisher = "Jyv{\"a}skyl{\"a}n yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus",
number = "35",
pages = "13--26",
editor = "Urpo Kovala and Emilia Palonen and Maria Ruotsalainen and Tuija Saresma",
booktitle = "Populism on the Loose",
address = "Finland",

Kovala, U & Palonen, MEE 2018, Populism on the loose: seminal perflections on the condition of differentiality. julkaisussa U Kovala, E Palonen, M Ruotsalainen & T Saresma (toim), Populism on the Loose. Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja, Nro 35, Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus, Jyväskylä, Sivut 13-26.

Populism on the loose : seminal perflections on the condition of differentiality. / Kovala, Urpo; Palonen, Mia Emilia Elisabeth.

Populism on the Loose. toim. / Urpo Kovala; Emilia Palonen; Maria Ruotsalainen; Tuija Saresma. Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus, 2018. s. 13-26 (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja; Nro 35).

TY - CHAP

T1 - Populism on the loose

T2 - seminal perflections on the condition of differentiality

AU - Kovala, Urpo

AU - Palonen, Mia Emilia Elisabeth

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

KW - 517 Political science

M3 - Chapter

T3 - Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja

SP - 13

EP - 26

BT - Populism on the Loose

A2 - Kovala, Urpo

A2 - Palonen, Emilia

A2 - Ruotsalainen, Maria

A2 - Saresma, Tuija

PB - Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus

CY - Jyväskylä

Kovala U, Palonen MEE. Populism on the loose: seminal perflections on the condition of differentiality. julkaisussa Kovala U, Palonen E, Ruotsalainen M, Saresma T, toimittajat, Populism on the Loose. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, Nykykulttuurin tutkimuskeskus. 2018. s. 13-26. (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja; 35).