Poverty and civil society in Russia

Leo Holger Granberg, Ann-Mari Sätre, Alla Varyzgina

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Abstrakti

The focus of the paper is on the reactions in civil society on the local level, related to poverty problems in Russia. Local initiatives has become a political aim in the local context, at the same time as political control of civic activities is restricting to implement and further develop such initiatives
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProdeedings of the XXVII Congress : Uneven processes of rural change: on diversity, knowledge and justice.
ToimittajatKristina Svels
JulkaisupaikkaKrakow
Kustantaja Institute of Sociology of the Jagiellonian University
Julkaisupäiväelokuuta 2017
Sivut63-64
ISBN (elektroninen)978-83-947775-0-0
TilaJulkaistu - elokuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaXXVII European Society for Rusral Sociology Congress - Krakow, Puola
Kesto: 24 heinäkuuta 201727 heinäkuuta 2017

Siteeraa tätä

Granberg, L. H., Sätre, A-M., & Varyzgina, A. (2017). Poverty and civil society in Russia. teoksessa K. Svels (Toimittaja), Prodeedings of the XXVII Congress: Uneven processes of rural change: on diversity, knowledge and justice. (Sivut 63-64). Krakow: Institute of Sociology of the Jagiellonian University .