Processing plant and machinery sanitation and hygiene practices associate with Listeria monocytogenes occurrence in ready-to-eat fish products

Mariella Aalto-Araneda, Janne Lunden, Annukka Markkula, Satu Hakola, Hannu Korkeala

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Microbiology
Vuosikerta82
Sivut455-464
Sivumäärä10
ISSN0740-0020
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - syyskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
  • 3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Siteeraa tätä