@phdthesis{d18a40287122492c871c748a5f9667e3,
title = "Protein oxidation and protein-lipid interactions in different food models in the presence of berry phenolics",
keywords = "marjat, flavonoidit, fenolit, antioksidantit, terveysvaikutukset, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, elintarvikkeet, laatu, s{\"a}ilyvyys, opinn{\"a}ytteet, v{\"a}it{\"o}skirjat, elintarvikekemia, elintarvikkeiden laatu, fenoliyhdisteet, marjat, flavonoidit, fenolit, antioksidantit, terveysvaikutukset, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, elintarvikkeet, laatu, s{\"a}ilyvyys, opinn{\"a}ytteet, v{\"a}it{\"o}skirjat, elintarvikekemia, elintarvikkeiden laatu, fenoliyhdisteet, marjat, flavonoidit, fenolit, antioksidantit, terveysvaikutukset, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, elintarvikkeet, laatu, s{\"a}ilyvyys, opinn{\"a}ytteet, v{\"a}it{\"o}skirjat, elintarvikekemia, elintarvikkeiden laatu, fenoliyhdisteet",
author = "Kaarina Viljanen",
year = "2005",
language = "English",
isbn = "952-10-2652-9",
series = "EKT-series",
publisher = "University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, Food Chemistry",
number = "1342",
address = "Finland",
}