Protein oxidation and protein-lipid interactions in different food models in the presence of berry phenolics

Kaarina Viljanen

    Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaMonografia

    Alkuperäiskielienglanti
    JulkaisupaikkaHelsinki
    Kustantaja
    Painoksen ISBN952-10-2652-9
    TilaJulkaistu - 2005
    OKM-julkaisutyyppiG4 Tohtorinväitöskirja (monografia)

    Tieteenalat

    • marjat
    • flavonoidit
    • fenolit
    • antioksidantit
    • terveysvaikutukset
    • terveysvaikutteiset elintarvikkeet
    • elintarvikkeet
    • laatu
    • säilyvyys
    • opinnäytteet
    • väitöskirjat
    • elintarvikekemia
    • elintarvikkeiden laatu
    • fenoliyhdisteet

    Siteeraa tätä

    Viljanen, K. (2005). Protein oxidation and protein-lipid interactions in different food models in the presence of berry phenolics. University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, Food Chemistry.