Andre Sourander, Anat Brunstein Klomek, Maria Ikonen, Jarna Lindroos, Terhi Luntamo, Merja Koskelainen, Terja Ristkari, Hans Helenius

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiArchives of General Psychiatry
Vuosikerta67
Numero7
Sivut720-728
ISSN0003-990X
TilaJulkaistu - heinäkuuta 2010
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 3123 Naisten- ja lastentaudit

Sourander, A., Klomek, A. B., Ikonen, M., Lindroos, J., Luntamo, T., Koskelainen, M., ... Helenius, H. (2010). Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study. Archives of General Psychiatry, 67(7), 720-728.
Sourander, Andre ; Klomek, Anat Brunstein ; Ikonen, Maria ; Lindroos, Jarna ; Luntamo, Terhi ; Koskelainen, Merja ; Ristkari, Terja ; Helenius, Hans. / Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study. Julkaisussa: Archives of General Psychiatry. 2010 ; Vuosikerta 67, Nro 7. Sivut 720-728.
@article{8f80a88878764365871c055ea0a488e3,
title = "Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study",
keywords = "DIFFICULTIES QUESTIONNAIRE, PSYCHIATRIC CASENESS, PEER VICTIMIZATION, BULLYING BEHAVIORS, SCHOOL-CHILDREN, CHILDHOOD, SYMPTOMS, FINNISH, STRENGTHS, COHORT, 3123 Gynaecology and paediatrics",
author = "Andre Sourander and Klomek, {Anat Brunstein} and Maria Ikonen and Jarna Lindroos and Terhi Luntamo and Merja Koskelainen and Terja Ristkari and Hans Helenius",
year = "2010",
month = "7",
language = "English",
volume = "67",
pages = "720--728",
journal = "Archives of General Psychiatry",
issn = "0003-990X",
publisher = "American Medical Association",
number = "7",

Sourander, A, Klomek, AB, Ikonen, M, Lindroos, J, Luntamo, T, Koskelainen, M, Ristkari, T & Helenius, H 2010, 'Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study', Archives of General Psychiatry, Vuosikerta 67, Nro 7, Sivut 720-728.

Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study. / Sourander, Andre; Klomek, Anat Brunstein; Ikonen, Maria; Lindroos, Jarna; Luntamo, Terhi; Koskelainen, Merja; Ristkari, Terja; Helenius, Hans.

julkaisussa: Archives of General Psychiatry, Vuosikerta 67, Nro 7, 07.2010, s. 720-728.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Psychosocial Risk Factors Associated With Cyberbullying Among Adolescents A Population-Based Study

AU - Sourander, Andre