Public health hazards: Biological hazards: Bacillus anthracis and Bacillus cereus

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoMeat Inspection and Control in the Slaughterhouse
ToimittajatThimjos Ninios, Janne Lundén, Hannu Korkeala, Maria Fredriksson-Ahomaa
Sivumäärä5
JulkaisupaikkaChichester, West Sussex
KustantajaJohn Wiley & Sons Ltd.
Julkaisupäiväelok. 2014
Sivut278-282
ISBN (painettu)978-1-118-52586-9
TilaJulkaistu - elok. 2014
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lisätietoja

Chapter 13.2.1

Tieteenalat

  • 413 Eläinlääketiede

Siteeraa tätä