Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
LehtiAitoja makuja
Numero3/2019
Sivumäärä2
ISSN2343-3728
TilaJulkaistu - 6 syyskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiD1 Artikkeli ammattilehdessä

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{b769f22b27124075afee2c4dcbd6fd08,
title = "Puhetta kest{\"a}v{\"a}mpien julkisten ruokapalvelujen puolesta It{\"a}meren alueella",
keywords = "416 Elintarviketieteet",
author = "Leena Viitaharju",
year = "2019",
month = "9",
day = "6",
language = "suomi",
journal = "Aitoja makuja",
issn = "2343-3728",
publisher = "Turun yliopiston Brahea-keskus",
number = "3/2019",

}

Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella. / Viitaharju, Leena.

julkaisussa: Aitoja makuja, Nro 3/2019, 06.09.2019.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

TY - JOUR

T1 - Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella

AU - Viitaharju, Leena

PY - 2019/9/6

Y1 - 2019/9/6

KW - 416 Elintarviketieteet

UR - https://aitojamakujalehti.fi/puhetta-kestavampien-julkisten-ruokapalvelujen-puolesta-itameren-alueella/

M3 - Artikkeli

JO - Aitoja makuja

JF - Aitoja makuja

SN - 2343-3728

IS - 3/2019

ER -