Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä

Lauri Valsta, P Ahtikoski, K Horne, K Karttunen, E Kokko, J Melkas, K Mononen, K Pingoud, J Pohjola, J Uusivuori

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
KustantajaHelsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos
ISBN (painettu)952-10-3022-4
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiReports / University of Helsinki, Department of Forest Economics
Numero39
ISSN (painettu)1236-6218

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Valsta, L., Ahtikoski, P., Horne, K., Karttunen, K., Kokko, E., Melkas, J., ... Uusivuori, J. (2006). Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä: loppuraportti / Ympäristöklusterin tutkimusohjelman konsortio "Suomen metsät ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus". (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 39). Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos.
Valsta, Lauri ; Ahtikoski, P ; Horne, K ; Karttunen, K ; Kokko, E ; Melkas, J ; Mononen, K ; Pingoud, K ; Pohjola, J ; Uusivuori, J. / Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä : loppuraportti / Ympäristöklusterin tutkimusohjelman konsortio "Suomen metsät ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus". Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2006. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 39).
@book{19b67d4d82ab403e8a1d40056258b975,
title = "Puu ilmastonmuutoksen hillitsij{\"a}n{\"a}: loppuraportti / Ymp{\"a}rist{\"o}klusterin tutkimusohjelman konsortio {"}Suomen mets{\"a}t ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sek{\"a} niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus{"}",
keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
author = "Lauri Valsta and P Ahtikoski and K Horne and K Karttunen and E Kokko and J Melkas and K Mononen and K Pingoud and J Pohjola and J Uusivuori",
year = "2006",
language = "suomi",
isbn = "952-10-3022-4",
series = "Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics",
publisher = "Helsingin yliopisto, Mets{\"a}ekonomian laitos",
number = "39",
address = "Suomi",

Valsta, L, Ahtikoski, P, Horne, K, Karttunen, K, Kokko, E, Melkas, J, Mononen, K, Pingoud, K, Pohjola, J & Uusivuori, J 2006, Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä: loppuraportti / Ympäristöklusterin tutkimusohjelman konsortio "Suomen metsät ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus". Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics, Nro 39, Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos.

Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä : loppuraportti / Ympäristöklusterin tutkimusohjelman konsortio "Suomen metsät ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus". / Valsta, Lauri; Ahtikoski, P; Horne, K; Karttunen, K; Kokko, E; Melkas, J; Mononen, K; Pingoud, K; Pohjola, J; Uusivuori, J.

Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2006. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 39).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

T3 - Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics

BT - Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä

PB - Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos

Valsta L, Ahtikoski P, Horne K, Karttunen K, Kokko E, Melkas J et al. Puu ilmastonmuutoksen hillitsijänä: loppuraportti / Ympäristöklusterin tutkimusohjelman konsortio "Suomen metsät ja puutuotteet ilmastonmuutoksen torjunnassa - nielut ja substituutiot sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen ohjaus". Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2006. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 39).