Quantifying Earth system interactions for sustainable food production via expert elicitation

Anna Chrysafi, Vili Virkki, Mika Jalava, Vilma Sandström, Johannes Piipponen, Miina Porkka, Steven J. Lade, Kelsey La Mere, Lan Wang-Erlandsson, Laura Scherer, Lauren S. Andersen, Elena Bennett, Kate A. Brauman, Gregory S. Cooper, Adriana De Palma, Petra Döll, Andrea S. Downing, Timothy C. DuBois, Ingo Fetzer, Elizabeth A. FultonDieter Gerten, Hadi Jaafar, Jonas Jägermeyr, Fernando Jaramillo, Martin Jung, Helena Kahiluoto, Luis Lassaletta, Anson W. Mackay, Daniel Mason-D’Croz, Mesfin M. Mekonnen, Kirsty L. Nash, Amandine V. Pastor, Navin Ramankutty, Brad Ridoutt, Stefan Siebert, Benno I. Simmons, Arie Staal, Zhongxiao Sun, Arne Tobian, Arkaitz Usubiaga-Liaño, Ruud J. van der Ent, Arnout van Soesbergen, Peter H. Verburg, Yoshihide Wada, Sam Zipper, Matti Kummu

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiNature sustainability
Vuosikerta5
Numero10
Sivut830-842
Sivumäärä13
ISSN2398-9629
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - lokak. 2022
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lisätietoja

Publisher Copyright:
© 2022, The Author(s).

Tieteenalat

  • 1172 Ympäristötiede
  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä