Anna Maria Sorainen, Ulrika Dahl, Joanna Mizielinska

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Abstrakti

Introduction to an anthology on Queer(y)ing Kinship in the Baltic Region. Södertörn University Press: 2018 (forthcoming
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoQueer(y)ing Kinship in the Baltic Area
Toimittajatantu sorainen, ulrika dahl, joanna mizielinska
KustantajaSödertörn University, Centre for Baltic and East European Studies (CBEES)
Artikkeli no1
TilaValmisteltavana - 30 maaliskuuta 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 999 Muut

Siteeraa tätä

Sorainen, A. M., Dahl, U., & Mizielinska, J. (2020). Queer/y)ing Kinship in the Baltic Area: Introduction with U. Dahl & J. Mizielinska & A. Sorainen. Käsikirjoitusta laaditaan. teoksessa A. sorainen, U. dahl, & J. mizielinska (Toimittajat), Queer(y)ing Kinship in the Baltic Area [1] Södertörn University, Centre for Baltic and East European Studies (CBEES).