Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso, Anne Susanna Riippa

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenVerkkosivu(sto)Ammatillinen

Alkuperäiskieliranska
KustantajaInstitut francais Finlande
TilaJulkaistu - 1 marraskuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiI1 Audiovisuaalinen materiaali

• 516 Kasvatustieteet

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Kirjoittaja), & Riippa, A. S. (Kirjoittaja). (2018). Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?. Verkkosivu(sto), Institut francais Finlande. Haettu kohteesta http://www.france.fi/uncategorized/science-and-universities/events-en/education-migrations-conference/?lang=en
Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Kirjoittaja) ; Riippa, Anne Susanna (Kirjoittaja). / Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?. [Verkkosivu(sto)].
@misc{29cace2932d94a9ea5469a1bef66b379,
title = "Quel syst{\`e}me {\'e}ducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le syst{\`e}me {\'e}ducatif finlandais?",
keywords = "516 Pedagogik",
author = "{Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso} and Riippa, {Anne Susanna}",
year = "2018",
month = "11",
day = "1",
language = "franska",
publisher = "Institut francais Finlande",
address = "Finland",

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso & Riippa, AS, Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?, 2018, Verkkosivu(sto), Institut francais Finlande.
Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais? Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Kirjoittaja); Riippa, Anne Susanna (Kirjoittaja). 2018. Institut francais Finlande.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenVerkkosivu(sto)Ammatillinen

TY - ADVS

T1 - Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?

AU - Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso

AU - Riippa, Anne Susanna

PY - 2018/11/1

Y1 - 2018/11/1

KW - 516 Pedagogik

M3 - Webbpublikation/-plats

PB - Institut francais Finlande

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Kirjoittaja), Riippa AS (Kirjoittaja). Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais? Institut francais Finlande. 2018.